Groen investeren versnellen

Draag bij aan de productie van groene energie en voeg waarde toe aan uw investeringsportfolio. Investeer of handel rechtstreeks in groene-energieprojecten op een volledig gereguleerd handelsplatform.

Meld u aan en start met investeren

De toekomst van groen investeren

We geloven in het versnellen van de energietransitie door het gat te overbruggen tussen duurzame projecten en groene-investeringsmogelijkheden.

Waarom we doen wat we doen

De duurzaamheidsdoelen van de VN vragen om meer duurzame investeringen. Wij bieden een volledig gereguleerd platform met alle benodigde vergunningen verstrekt door de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) en het Ministerie van Financiƫn om het tekort tussen het financieren van duurzame projecten en het investeren in groene effecten te dekken.

Stel uw eigen mandje met groene investeringen samen

We noteren ieder duurzaam project aan de beurs. Investeerders kunnen op order niveau besluiten of ze in een specifiek project willen investeren of een mandaat willen geven voor een gespreide investering in specifiek, qualificerende projecten. Nxchange zal daarbij dienen als een escrow service en wikkelt alleen transacties af die binnen het mandaat vallen.

Beschikbaar voor professionele en retail investeerders

Banken, institutionele- en professionele investeerders kunnen gemakkelijk investeren en handelen op de primaire en secundaire markt. Geniet van belastingvoordelen door in groene effecten te investeren zonder tussenkomst van een tussenpersoon, bank of fonds. Groen beleggen was nog nooit zo logisch.

Hoe werkt het?

Wij geloven dat duurzaam investeren zo makkelijk mogelijk gemaakt moet worden. Vind duurzame projecten, zorgvuldig geselecteert door onze Nominated Advisors en Partners, rechtstreeks, zonder tussenkomst van fondsen of banken. Kies de projecten uit waarin u wilt investeren, beheer en monitor uw portfolio online en check de laatste updates van alle projecten. Handel in aandelen en/of obligaties zoals u dat zou doen op de traditionele beurs, maar dan 24/7.

Aanmelden

Meld u gratis aan. Nadat uw account gevalideerd is dan bent u klaar om te beginnen met beleggen.

Kies een project

Duurzame projecten worden ontwikkeld en gecontroleerd door onze Nominated Advisors en Partners voordat ze worden uitgegeven op Nxchange. Meld u gratis aan, selecteer uw investeringscriteria en kies een project om in te investeren. Alle projecten zijn voorzien van de benodigde informatiememorandums en/of prospectussen.

Investeer en handel

Als investeerder bepaalt u zelf wanneer u wilt investeren of desinvesteren. Doordat het prouct verhandelbaar is op een gereguleerd platform kunnen alle partiun makkelijk wijzigingen in hun portfolio doorvoeren aan de hand van hun risico profiel. Manage, monitor en verhandel uw proucten gemakkelijk in een beveiligde online omgeving.

Rendement

We zorgen ervoor dat u uw projecten eenvoudig in de gaten kunt houden en zo de beste resultaten kan realiseren. Rente, aflossing en/of dividend worden automatisch verwerkt door het platform.

Hoe het platform werkt

Heeft u vragen?

Antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u vinden in onze FAQ of neem contact met ons op.