Dappre

Investeer in Dappre. Investeer in je privacy en verdien aan je data

 

Samenvatting van het bedrijf

Dappre B.V. heeft een app met een achterliggend netwerk van services ontwikkeld waarmee mensen klant- en cadeaukaarten altijd bij de hand hebben. Dappre biedt mensen gemak en voordeel, controle over persoonlijke data en biedt hen binnenkort zelfs de kans om geld te verdienen aan het delen van een anoniem profiel, voorkeuren en wensen met deelnemende organisaties.

Dappre geeft organisaties de kans op nieuwe en loyale klanten tegen lagere kosten. Met Dappre kunnen organisaties 1-op-1 in contact komen consumenten, met hun toestemming.

Dappre B.V. combineert ‘social impact’ met een gezond verdienmodel. Dappre heeft sinds de oprichting in augustus 2018 al een flinke groei doorgemaakt, mede door de strategische samenwerking met launching partner VVV Nederland. Aangesloten retailers helpen Dappre versneld te groeien door hun klanten naar Dappre te verwijzen. Daarmee maken ze Dappre voor zichzelf waardevol als communicatiekanaal met hun klanten: #findusondappre.

Directie

Wat anderen zeggen

Door je VVV Cadeaukaart toe te voegen aan de Dappre app heb je direct het actuele saldo beschikbaar, ontdek je in welke winkels en/of webwinkels je terecht kunt en vind je leuke of voordelige bestedingstips... Dit is echt uniek.

Erwin de Zeeuw
Directeur Giftcards VVV Nederland in De Ondernemer, 28-08-2019

Ik geloof dat klanten hun gegevens niet afstaan, maar er alleen tijdelijk toegang toe geven. Retailers lijden aan verzamelwoede als het gaat om data. Klanten moeten die data eigenlijk zelf ownen en soms uitlenen voor geld.

Ronald van Zetten
mede-merkeigenaar V&D, voormalig topman Hema in https://twinklemagazine.nl/2019/06/ronald-van-zetten-over-data/index.xml

Organisatiestructuur

Volgers

11

Positieve cashflow

Nee

Algemeen

Bedrijfsnaam

Dappre

Adres

Zuidplein 36
1077 XV , Amsterdam , NL

Website

dappre.com

Alles bekijken
Persbericht
10 jan. 2020
Dappre en Nxchange introduceren beleggen met je klant- of cadeaukaart
DappreMaarten Louman stelde een vraag over Dappre
17 januari 2020 11:58

Dappre eVoucher Service

Alleen al in Nederland wordt op jaarbasis ruim 1 miljard per jaar aan cadeaukaarten uitgegeven. Met de nieuwe Dappre eVoucher Service krijgen consumenten de mogelijkheid om het tegoed op een cadeaukaart heel eenvoudig met een meerwaarde om te wisselen naar een voucher die wordt aangeboden door een specifiek bedrijf. Zo biedt restaurantketen Humphreys via Dappre een voucher van 60 Euro aan, in ruil voor een VVV Cadeaukaart van 50 Euro. Bedrijven krijgen hierdoor via Dappre de kans om 1-op-1 in contact komen met consumenten, die daar toestemming voor hebben gegeven, zonder dat deze consumenten hun persoonsgegevens hoeven te delen. Hetzelfde mechanisme zet Dappre in om mensen de mogelijkheid te geven om het tegoed van een klanten- of cadeaukaart aan goede doelen te schenken. Als lid van de Nxchange community kun je zelfs investeren in Dappre via een voucher. Interesse? Gebruik dan de Dappre eVoucher Service via dappre.com/investeer-in-dappre/

Dappre heeft een belangrijke mededeling gepubliceerd
10 januari 2020 16:45

Dappre en Nxchange introduceren beleggen met je klant- of cadeaukaart

Dappre, de klanten- en cadeaukaarten app die garant staat voor de privacy van haar gebruikers, introduceert vandaag de Dappre eVoucher Service. In een gezamenlijke pilot stellen online beursplatform Nxchange en Dappre investeerders in staat om gebruik te maken van de eVoucher technologie v

URL: https://dappre.com/investeer-in-dappre/

In de pers

Partners

Jaarverslagen